torstai 15. marraskuuta 2012

Muistelupaikka

Joka vanhoja muistaa, sitä. Vaan onpa tämä netin ominaisuus toimia muistin jatkeena mielenkiintoinen. Ning-palvelu, joka silloin aikoinaan löydettiin pajan taustapaikaksi, on osoittautunut kaikista puutteistaan hyvin mielenkiintoiseksi. Ningiin voi perustaa keskusteluita, teemaryhmiä, kirjoittaa blogia, lisätä kuvia, videoita, ilmoitella tapahtumista, verkottua ihmisten kanssa. Ja kaikki jää talteen. Hakujen avulla vanhoja asioita tavoittaa helposti.

Sometun Ningissä on juhlaryhmä, jossa ihmiset ovat muistelleet, kuinka liittyivät joukkoon. Lisää saa muistella. Kaikki Ningiin kirjautuneet pääsevät kirjoittamaan. Mukava olisi kuulla muisteluita myös vast'ikään Sometuun kirjautuneilta.

Muisteluita ja tarinoita on myös ihmisten blogeissa ja muualla. Sometun jäsen numero 500 (20.10.08), Annu Jokela-Ylipiha, kertoi Sometu-blogissa omasta reitistään verkostoon: "Löysin Sometu-verkoston työpalaverissa, jossa pohdimme tarvetta soluttaa aikuisten datanomi-koulutukseen ymmärrystä sosiaalisesta mediasta. Yhteistyökumppanini Ari Rapo usutti minut avaamaan netin ja kirjautumaan sometuun. Kappas vain, olin 500. jäsen."

>> Kerro oma muisteluksesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti